Mer tid

Nu när tävlingsäsongen är över finns det mer tid för annat!
 
1. Plugga mycket körkortsteori
Har som sagt börja köra lite hemma och tagit några körlektioner. Körkortet ska snart vara fixat!
 
2. Lägga ner mer tid på gymmet
Träna upp mer kondititon. Har inte varit där på några veckor men ska snart igång igen. Ska träna styrka och även göra övningar jag fått av både naprapat (för höften) och sjukgymnast (för axeln)
 
Dessutom så ska jag lägga upp mål inför nya hästen jag ska rida, men först ska jag väl endå få känna på hur det känns att rida honom. Och efter några pass lägga upp mål och se framåt på vad vi behöver träna på, vilket kommer vara otroligt mycket tror jag!
 
Sedan ska alla ponnysaker säljas, allt från täcken till träns och skydd. Är du intresserad så fråga vad jag har!
Dessa pengar ska sen gå åt nya saker såklart. Passande nu när Globen Horse Show närmar sig!
 
Sedan ska jag försöka satsa på ridskolan lite, speciellt våran knus grupp. Det ska upp med nya aktivteter, vi ska försöka åka till globen horse show tillsammans. Fixa vårat klubbrum när den nya teorisalen är klart. Förhoppningsvis ska jag kunna åka till stallet och tycka det är kul, det är det inte alla dagar tyvärr men man kan hoppas att det kan ändras. Vintern lockar inte så mycket faktskt..
 
 
Mysig uteritt februari 2012, lite mysigt med isig vinter...

Tävling dressyrmupparna

 
Jag är med och tävlar hos dressyrmupparna!

Man ska sluta på topp

Även fast det inte blev toppen av resultatlistorna så kände jag mig uppe på toppen. 

Efter en ganska dålig ritt i förklassen gick vi in till framridningen med en annan inställning, nya idéer hur vi skulle göra och efter bara någon kvart fick jag en helt annan ponny! Mamma filmade men fick inte allt på film, men ni ska få se! Han drog åt sig rätt många ögon inne i ridhuset dessutom. Synd att det inte gick att få fram samma häst på banan bara! Där var det tungt underlag, lerigt och som vanligt tappar han bjudningen. 

Detta var troligtvis min och gulans sista start, tråkigt men man måste gå vidare! Ser fram till att testa ny häst och utvecklas lite själv då jag satt lite stilla tillsammans med gulan. 




laddar

Efter lite ändringar så får vi lasta 07.00 imorgon, shysst mot hästarna så slipper dom stå i trandsporten så himla länge. Lite senare men fortfarande tidigt.
 
Dagen har faktiskt rullat iväg, känns som klockan ska vara mer men nej. I stallet började jag med att tvätta ben och svans, han har väldit lurviga ben och inget som jag faktiskt orka sätta mig ner och trimma på (haha) men sen upp i sadeln för att rida lite i ridhuset. Tyvärr kändes det inte helt ok, helt plötsligt så kunde var rumpan innanför spåret så han kändes lite överkänslig, väldigt konstigt. Nog mig en funderare så vi får se imorgon!
 
Sen började vi packa. Eftersom min pappa är bortrest ska min mamma köra imorgon (haha kaos) nej så vi har fått låna en av ridskolans trandsporter, väldigt liten ijämnfört med våran ume släp som har väldigt stort utrymme. Var lite svårt att hitta plats för allt men det löste sig! haha
 
Nu ska jag mysa en stund till i soffan innan jag ska fixa ridoutfit och sedan tvingade mamma mig att gå med hunden så får väl tvinga mig ut sen!
 
 
Framridning överby 11 maj 2013

Stövelväska

Igår var jag iväg till lyckås rea tillsammans med Tova. Hittade inget på rean men köpte denna stövelväska! 
Equipage stövelväska 299kr

Morgon mys

Godmorgon! Sitter för tillfället och myser i soffan med en kopp té, har kännt på mig att jag börjar bli sjuk dvs förskyld och hostar. Så måste bota fort inför tävlingen imorgon, får inte bli sjuk nu!
 
Idag blir det en bra dag iallafall! Först ska jag iväg och träffa tjejerna i våran ungdomsgrupp, vi ska äta pizza och bolla idéer med varann. Sedan går nog de flesta av oss till stallet, där det blir ridning och fix inför tävlingen imorgon. Måste fixa det mesta idag då vi lastar 05.40 imorgon, iih! Men kan faktsikt säga att det är lite mysigt också, haha.
 
Ska fortsätta mysa en stund och sen blir det en dusch, inte lukta urs!
 
 
Jag och Killberry på Färingsö
 

Nu är jag tillbaks

Efter några månader på horseworld byter jag tillbaks till blogg.se Och det är av många andledningar, dels för designen, då man får en mycket mer personligare blogg här. Det fanns mer nackdelar än fördelar helt enkelt!
 
Så först tog jag en paus, men nu är jag igång igen! Ska fixa lite med info sidan, kanske blir det ändringar snart igen men det visar sig. Men nu till en annan sak, är lite sugen på att lägga in lite vardags inlägg här, om det är okej? Det blir väldigt tomt när man bara rider 3 gånger i veckan. Men det visar sig det med, då jag är väldigt intresserad i många saker utanför ridningen också, så som foto, träning, inredning och mode! Så vad säger ni?
 
 
Jag och Gulan i sommras på betet, det syns ju eftersom den där magen drar åt sig all uppmärksamhet?

RSS 2.0