SIHS

Idag fick vi jobba lite och även lära oss lite om vad vi ska hålla på med. Var rätt roligt och vara med bakom kulisser. Bjuder på bilder!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3433035/images/2012/pic_50b535c79606ee363e7b5c33.jpg" class="image">


dröm stövlar

Vissa säger fula, jag älskar! Så sjukt snygga! Kan inte bestämma mig om lackade bruna eller dessa är snyggast! Innan jag dör ska jag äga ett par königs stövlar!
 
Bild från frida

Inge ridning

har inte blivit någon riding den närmaste tiden. 
 
Hann inte rida förra veckan förutom på onsdagen, fredag och lördag missade jag. Idag red jag men inte på Gulan utan på Tuti, vilken var en helt annan upplevelse. Men fia var snäll och lät mig rida nu på onsdag eftersom jag missar denna fredag och lördag också. Han lär vara ett helvete och rida men får lösa det på bästa sätt helt enkelt. 
 
Imorgon åker vi in till globen för att gå rundtur och andra möjliga saker tror jag. Torsdag-söndag jobbar vi där inne. Kan skriva mer imorgon när jag fått en uppfattning om vad vi egentligen ska göra. 
 
Nu ska jag upp och rensa på rummet så man slipper komma hem till ett helvete imorgon kväll och sedan blir det duschen innan jag somnar. Klockan står på 06.40!

fredag

Godmorgon! Idag är jag ledig så jag och mina vänner passar på att åka in till stan. Några ska stå på gymnasiemässan men inte jag. Ska in och pröva mig en vinterjacka och kanske köpa en SHM t-shirt. Ska försöka göra allt så fort som möjligt då jag gärna vill hem och rida innan 16.
 
I onsdag red jag ett pass på Gulan. Varje pass vi rider för tränare så kommer vi faktiskt någonstans men varje gång jag rider själv så kommer jag inte ihåg vad jag ska öva på. Men idag har jag fortfarande tanken kvar och ska jobba på övergångar idag, alltså så dressyr står på schemat.
 
Ensam hemma i helgen så jag får se hur jag tar mig till stallet osv. Har rätt fullt upp i helgen så hoppas allt flyter på bra. Nu ska jag fixa mig och snart gå mot tåget. Ska hinna göra en handlingslista också!

ho hey

Red inte i måndag för vi var inne i stan hela kvällen med klassen, visste inte när jag skulle komma hem så katre red istället för mig så rider jag istället för henne imorgon. 
 
Har nyss varit ute på en promenad med mamma, med mina nya splitter snygga dojjor. Ska straxt fixa spanska läxan och sedan hoppa in i sängen tidigt. Vill vara utvilad imorgonbitti när jag vaknar. Blir tuff och lång dag imorgon så får se när jag uppdaterar nästa gång.
 
Om en vecka är vi inne i globen och förbereder inför HorseShow, undra vad som väntar...
 
 

klubbtävling

Igår var syrran iväg och tävlade medans jag och mamma åkte en sväng och letade jackor och köpte en ny telefon till mig, iphone 5♥
 
Vid 15 tiden åkte jag och Katre till stallet, kände ingen stress utan bara tog in våra hästar, gjorde i ordning dom. Red ut i mörkret och avslutade lite på utebanan. Känner att det finns mycket vi måste öva på jag och gulan, men nu är det tävlings stopp och vi ska försöka hitta varann och landa faktiskt.
 
Idag var det klubbtävling, 80cm. En annan tjej red också gulan, Felicia. Och dom kom faktiskt 3a i 80cm, jätte fin grundomgång men dom gick omkull i omhoppningen men grunden räknades. Jag själv kom endast till 2a hindret. Framhoppningen kändes jätte bra. Men jag är dressyrryttare, dock kan jag tycka hoppning är kul om jag hittar den ultimata hopphästen som passar mig som handen i handsken och det har inte hänt många gånger. 
 
Imorgon missar jag ridningen igen, andra gången jag missar med tränare och jag får ju rida självständigt fredag/lördag så vi får se vad jag hittar på. Nu sova!

Mobilbilder

Har väldigt tråkigt och kollar igenom mina bilder. Bjuder på massa!


fullt upp

Hej på er! Denna vecka blev det väldigt dålig uppdatering. Red inte i måndags för plugget gick före. Inte hunnit gymma något heller denna vecka. Har haft små inlämningar, ett prov idag och prov imorgon. Dessutom en bok som jag ska ha läst klart halva till imorgon.
 
Men igår åkte jag upp en snabbis till stallet. Testade nya täcket vilket satt super bra så han fick behålla det på så slängde jag det förra skrutt täcket i papperskorgen. 
 
Imorgon blir det stallet direkt efter skolan. Jag och Katre tänkte hoppa våra ponnys inför söndagens klubbtävling. Katre hoppade igår men jag vill känna på lite så det blir inget jätte avancerat utan bara några språng. Ska även rida på lördag och då får det bli lite dressyr med bommar på marken. 
 
Nu blir det en promenad med hunden innan jag ska sätta mig och plugga igen.

Smatter på fönstret

Uppdaterar en dag efter det förra. Alltså rätt dålig uppdatering.

Jobbade hela dagen idag, har även gått crazy med klippmaskinen på en häst och gått första hjälpen kurs. Alltså en dag utan vila.

Nu ska jag sova, ska försöka komma upp skaplig tid imorgon och göra nytta. Dessutom hoppas jag på att träningsvärken är borta när jag vaknar.

Bild på oss i knus har även kommit upp!


Sleepy time

Ligger i sängen ska snart sova. Klockan är ställd på 06.30, alltså tidigt men har förberett det mesta.

Red ut efter skolan idag tillsammans med Katre och hade jätte mysigt och roligt för den delen. Träningsvärken har blivit värre under hela dagen och vi får hoppas det är bättre imorgon men just nu känns det som det bara blir värre och värre. Får knapra tabletter annars. Godnatt peps!


fredag

Godmorgon! Äntligen fredag och helg. Igår var jag på gymmet och jobbade hårt vilket resulterar dagens tärningsvärk. Var när på att hoppa över ridningen idag men tror jag ska klara av det, jag och Katre ska rida ut. Bäst att passa på innan snön kommer. 
 
Ska gå mot bussen om en timme så har en stund på mig att läsa bloggar och annat. Beställde nyss ett täcke till gulan, ett svart med gul kant, han kommer bli riktigt snygg! Från börjes kommer det ifrån och kommer nog bli perfekt nu och ett termo under resten av vinterdagarna. Får nog köpa ett nytt om några månader.
 
Imorgon ska jag stalljobba hela dagen 7-18 så mina ben lär nog vara döda. 
 
Stäng
Täcket jag beställde

nere på djupet

Hej på er! Idag var en stallfri dag och jag har hunnit med gymmet istället. 
 
Dock saknar jag att åka till stallet, blir så lugnt i mitt huvud när man kliver in genom dörrarna. Den som aldrig riktigt testat vet inte vad jag pratar om. Tycker iallafall att vi har så grymt bra stämning runt om oss i stallet just nu. Vi har verkligen arbetat upp det i jämnfört från förra året. 
 
Iallafall så är det tävlingslut på lokal nivå för denna termin och nu är det bara klubbtävlingar kvar. Har flyttat mina fodervärdsdag från onsdag till fredag. Nu på lördag ska jag stalljobba min sista gång för denna termin, tur att det kom en sånhär ledig helg och jag kan strosa runt i stallet och pyssla med andra saker samtidigt. 
 
Nu ska jag snart sussa och imorgon har jag sovmorgon till 11.20 men utnyttjar den bäst genom att gå upp 8 och gå långpromenad!
 
 
 

dagens ridpass

Gick direkt till stallet idag efter skolan, var jätte trött men det var bara att ladda på sin extra energi. 
 
det var dressyr på schemat och idag var vi rätt många inne i ridhuset då vissa brukar rida varannan osv. Han var inte alls sig själv när jag red fram så är det oftast då han gått ett pass med småbarnen innan och han fått gjort lite som han vill.
 
Vi skulle träna på övergångar vilket var precis det jag behövde. Vi red serpentiner och skritt över medellinjen gick helt ok men inte riktigt framför skänkeln. Sedan la vi oss på volter och red alla övergångar man kunde, stor/liten volt och flytta undan inneskänkel. Fattningen från skritt till galopp gick inte alls bra i början även om dom suttit perfekt andra dagar. Tillslut gick dom helt ok, speciellt i högervarv. 
 
I slutet var jag riktigt nöjd med både traven och galoppen men dock var mer högervarv mer perfekt än vänster så det menas med att vi måste arbeta mer i vänstervarv. 
 
Nu blir det godnatt. Skolan har börjat och mycket plugg är igång. Rätt skön dag imorgon det gymmet efter skolan sitter perfekt!
 
 

Söndag

Har ingen ork att blogga på två bloggar och eftersom de är fler som tittar in på min andra så får denna lida lite. 
 
Har inget speciellt att berätta. En vecka sen allsvenskan finalen, sjuk bra vi är som kom 4a av 10 lag. Första gången på våran historia skulle jag kunna tro. Nu blir det massor av träning hela vintern.
 
Speciellt jag ska ligga i hårdträning med mage och ben så min kropp orkar hålla igång hela passet och jag är redan taggad på att börja träna, speciellt inför beach 2013 i mexico. Gulan ska vi öva på stöd i handen och få igång bakbenen och även få mer tempo. Ska vi nog klara. 
 
Ska hoppas på att någon kan filma mig när jag rider någon dag. Vill verkligen ha filmer på oss så jag kan granska lite. Ikväll blir det att plugga lite, naturkunskap ska in imorgon och jag måste börja läsa lite i böckerna som vi ska läsa. 

RSS 2.0