Mysiga bilder!


Ny vecka!

Hej! Sitter och myser i soffan just för stunden. Alla i familjen är på olika håll men någon kommer nog hem snart.
 
Min första lektion var inställd imorse så hade en liten sovmorgon imorse vilket var skönt. Hade rätt sköna lektioner och gymmade efter skolan. Jag och becca körde ben och det kändes redan när jag skulle kliva av bussen. Träningsvärk i armarna smög fram under dagen också men det är bara skönt att känna eftersom det räknas bättre då, haha.
 
Eftersom jag åker på torsdag så blir det inte mycket inlägg denna vecka och framåt. Men på onsdag ska jag rida för Anna på våran storhäst, har inte suttit på honom på en månad tror jag så det blir en utmaning... Sen ska jag iväg på teori på klubben, vad vi ska göra vet jag inte men hoppas på något roligt!
 
Nu duschen och sen mys med film! Bjuder på bilder från en år tillbaks!
 
 

wanted

 
 
Allt är från ps of sweden förutom sadelluddet som är från hööks

10onde

Hej! Vaknade med huvudvärk idag men det släppte efter frukost och en ipren. Drar en kortis om helgens ridning.
 
I fredags åkte jag upp på kvällen och red. Ridhuset var upptaget så red ute på utebanan. Där låg nysnö och det var hur mysigt som helst. Skrittade fram rätt länge för det var jätte kallt ute. Pulsade i snön och hade allmänt kul. Red inte så länge.
 
Igår red jag och Katre ut. Var rätt isigt underlag så fick skritta mest men vi hittade en backe som vi kunge galoppera uppför. Gulan var lyckligast i världen och slog några bockserier och jag höll mig kvar. Blir så glad när han blir glad. Busponny!
 
Det var bra avslut för att vara utan honom i 2 veckor. När jag kommer hem blir det hårdträning inför vårens tävlingar. Har en del annat som ska fixas när vi kommer hem, men mer om det sen.. Nu är det 4 dagar innan vi åker och familjen har börjar packa. Bara småsaker kvar nu!
 
 

Torsdag

Hej!
 
Idag har vi varit ute på friluftsdag med klassen. Hade dock två lektioner innan men det gjorde inget för min del. Skulle egentligen åkt skridskor men det hade snöat endel så det fick bli långfärdskidor. Tog 30 min att åka dit vi skulle, och man fick sig ett gott skratt av alla branta backar och svettiga kläder av uppförsbackarna. Grillade korv och pinnbröd med varmchoklad. Kom hem vid 17 tiden med trötta ben så det vart dagens träning!
 
Imorgon har jag väldigt långsovmorgon men har tänkt att ta ut hunden på långpromenad om mina ben är pigga. Har två lektioner imorgon plus ett matteprov som jag är väldigt orolig över att jag inte kommer klara.. för då hoppar jag av skolan! (typ) Efter skolan går jag till stallet och rider. Äntligen får jag träffa min gula banan och få pussa honom, senast var en vecka sen! Fredag och lördag blir sista gången jag rider honom innan jag åker. Men ska till stallet på onsdag nästa vecka så jag hinner säga hejdå och pussa på han jätte mycket!
 
 
Nu ska jag sova!

Packa?

Får jag börja packa än? Jag vill verkligen åka nu! Om en vecka sitter jag här, förberedd med allt och ska packa ner det sista!

Missade ridningen idag. Var iväg på anställningsintervju och fick jobbet! Kommer bli sjukt roligt sommar!


John Whitaker

Min hund har världens snyggaste säng!

 
 

Ginatricot

Igår beställde jag jackan från GinaTricot. Hade först bestämt mig att beställa den ljusa men när jag klicka in på bilden när modellen bär den vart jag besviken på färgen som hade förändrats så beställde den svarta - det säkra kortet! Ska ha den på vardagarna men den ska nog börja användas som ridjacka senare!
 

Naprapat

Ny vecka! Denna vecka kommer jag missa en lektion då jag ska åka in till stan och göra en speciellt sak.. Men fredag och lördag ska jag rida!
 
Var i skolan till 15.30 sen var jag på gymmet en stund och körde hårt tills 16.30 då jag tog bussen hem och åt och sen ner till naprapaten. Det gick verkligen bra! Vi kom på orsaker varför jag har ont och det är sån stor lättnad att hitta problemet och kunna lösa det. Ska vänta tills jag kommer hem från mexico, då ska jag tillbaks och få övningar att göra. Fick några små tips som jag kunde använda mig av tills jag kommer dit igen.
 
Nu ska jag gå ut med hunden och sen blir det sängen! Börjar 10.30 imorgon så ska ta ut hunden på morgonpromenad och mysa hela morgonen. Älskar gå upp tidigt och göra allt lite extra långsamt!

söndag

Hej! Har haft en dålig vecka helt enkelt men nu känns det bättre!
 
I fredags var jag och red i ridhuset. Redan innan jag hoppade upp så hade jag ont i kroppen, det mesta sitter i ländryggen och höfterna. Red en stund men det gjorde fruktansvärt ont så tog bort sadeln och red barbacka. Jobbade vidare och det vart lite mer frihet men i slutet satte jag på sadeln igen för att kämpa den sista stunden. Red mycket på volt vilket är vårat största problem tycker jag, speciellt i vänstervarv. Och försökte alltid att ha tryck i honom vilket är det mesta jag jobbar på.
 
I lördag red jag inte för jag vill inte förstöra min kropp mer utan bokade en naprapat som jag ska till imorgon. Gick till naprapat förut när jag hade mycket problem med axel (vilket fortfarande är ett litet probelm) men hon var riktigt dålig och tog bara massa pengar utan att säga vad jag kunde göra för att det skulle bli bättre. Så nu ska jag besöka en annan, hoppas det kan hjälpa! Och istället gick jag ut och gick med mamma i det fina vädret!
 
Idag har jag försökt tagit det lugnt, tog liten promenad med Mamma och städat rummet! Nu ska jag försöka göra lite skoluppgifter så jag slipper ligga efter och sen göra kokosbollar inför ponnyakuten ikväll!
 
Ska lägga ner tid på skolan, träning och ridningen den här veckan så jag slipper ligga efter när jag kommer hem från Mexico. Har debattredovisning och Matteprov denna vecka så bäst släppa datorn!

pepp för mig själv (bildbomb)

Försöker intala mig själv om varför jag faktiskt håller på med det här. För det gör mig glad helt enkelt!
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0