höstlov

Förlåt för den otroligt dåliga uppdateringen men har haft fullt upp! Skolveckan gick så fort och helt plötsligt är det lov. Så otroligt skönt och vakna upp imorse och veta att skolan är långt ifrån på schemat.
 
Denna helg har jag gjort allt möjligt, gått ut på krogen och lyssnat på mange schmidt, vart otroligt besviken då han bara dj:a och inte spelade sina egna låtar.. Lördag var jag i stallet den mesta tiden, hade halloween aktivitet och övernattning. Vaknade obekvämt på söndag med lite nackspärr och sen upp för att fixa inför klubbtävling. Gick snabbt och var hemma vid 12. På kvällen kom mina vänner över och vi myste till det i soffan med solsidan och partaj. Inviga lovet lite!
 
Nu börjar en lov vecka, syster är iväg och hämtar mamma vid båten just nu och sen ska vi se vad vi ska göra idag. Kanske åka ut och köra bil, måste till stallet en snabbig och fixa lite saker. Sen är det lite olika saker som händer i veckan, programridning, barnkalas, pay and jump osv! Ska dessutom hinna och träna.
 
 
Ska fortsätta att titta på greys nu! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0